Foto archief

Ons foto archief bestaat inmiddels uit vele tienduizenden luchtopnamen gemaakt in de jaren 1993 tot met heden. In de beginjaren zijn alle opnamen analoog gemaakt op groot formaat negatief(4x5 inch). Later zijn we overgestapt op een high-end  digitale camera. Een groot deel van de digitale opnamen treft u aan in ons archief. U kunt in het archief onder andere zoeken door middel van trefwoorden(keywords) en/of plaatsnaam(image city). Deze opnamen zijn te bestellen voor publicatie, wandversiering etc. Neem contact op voor de vergoedingen hiervoor.

De analoge opnamen (1993-medio 2007) staan niet in het online archief. Deze zijn wel beschikbaar, voor gebruik kan een high-end scan van het negatief gemaakt worden. Wij kunnen u altijd informeren of gewenst beeld beschikbaar is.

Foto's die wij in opdracht gemaakt hebben zijn niet zichtbaar en treft u dus ook niet aan in dit archief. De opnamen zijn alleen beschikbaar voor de opdrachtgever zelf. Indien de opdrachtgever geen bezwaar heeft kan de foto beschikbaar gesteld worden.

 

TOP